pátek 19. října 2012

40/2012

Podzimní pečení, aneb Jablkový koláč. Jabka jsou na podzimu podle mě to nejlepší. Letos je pro mě teda velkým objevem dýně hokaido, ale zatím jsem z ní nevytvořila nic fotogenického, tak třeba příště.


2 komentáře:

  1. A co hrušky? Na hrušky nezapomínat, to je podle mě snad nejlepší ovoce. Ale jablka hned v závěsu a co dobrot se z nich dá vytvořit, mňam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samotným hruškám teda nijak zvlášť neholduju, vadí mi u nich tvrdá slupka, ale hrušková jídla si dám ráda.

      Vymazat

Oslaveno

Tentokrát jsme Šimonkovy narozeniny slavili na etapy. V pondělí jsme mu popřáli v kruhu rodinném, jen s muffinkem ozdobeným svíčkou (a té ra...