neděle 4. listopadu 2012

44/2012

Tento týden jsem objevila pohanku. Zatím jsem z ní zkoušela dělat jenom karbanátky, ale byly opravdu vynikající, předčily dokonce i moje očekávání.


2 komentáře:

  1. Prosím tě, tak to mi řekni, jak ji připravuješ. Normálně podle toho návodu? Já jsem se už několikrát snažila udělat něco z pohanky, ale nikdy mi to nechutnalo. Nechci to ale vzdát, když je to tak strašně zdravé a navíc spoustě lidí to chutná, tak tipuju, že chyba je ve mně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělala jsem to podle tohodle receptu: http://recepty.abecedazdravi.cz/lusteniny-a-obiloviny/pohankove-karbanatky-se-syrem, akorát k cibulce jsem přidala ještě i šunku, společně osmahla a přidala ke zbytku surovin. Samotná pohanka je taková jalová, jako přílohu bych ji asi taky nedokázala sníst, ale tahle úprava mi vážně chutnala. Jenom bych ještě potřebovala vychytat to vaření pohanky, všude píšou něco jiného a měla jsem ji trochu rozvařenou.

      Děj vědět, jestli se povedly :)

      Vymazat

Letem světem Londýnem

Dva dny - Buckinghamský palác, Tower Bridge, Temže, Westminster, Sea Life, London Eye, Trafalgar, Hyde Park. ...