Tento týden jsem objevila pohanku. Zatím jsem z ní zkoušela dělat jenom karbanátky, ale byly opravdu vynikající, předčily dokonce i moje očekávání.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Letem světem Londýnem
Dva dny - Buckinghamský palác, Tower Bridge, Temže, Westminster, Sea Life, London Eye, Trafalgar, Hyde Park. ...
-
Tímto oslovením mě teď někdy častuje můj muž. Jednou se na něho Šíma nechápavě podíval a rezolutně prohlásil: "Tady žádný melounek nen...
-
Dostali jsme letos od našich k narozeninám wellnes víkend v Beskydech. Abychom si odpočinuli, tak si rodiče to samé nadělili k 30. výročí je...
Prosím tě, tak to mi řekni, jak ji připravuješ. Normálně podle toho návodu? Já jsem se už několikrát snažila udělat něco z pohanky, ale nikdy mi to nechutnalo. Nechci to ale vzdát, když je to tak strašně zdravé a navíc spoustě lidí to chutná, tak tipuju, že chyba je ve mně.
OdpovědětVymazatDělala jsem to podle tohodle receptu: http://recepty.abecedazdravi.cz/lusteniny-a-obiloviny/pohankove-karbanatky-se-syrem, akorát k cibulce jsem přidala ještě i šunku, společně osmahla a přidala ke zbytku surovin. Samotná pohanka je taková jalová, jako přílohu bych ji asi taky nedokázala sníst, ale tahle úprava mi vážně chutnala. Jenom bych ještě potřebovala vychytat to vaření pohanky, všude píšou něco jiného a měla jsem ji trochu rozvařenou.
VymazatDěj vědět, jestli se povedly :)