úterý 29. října 2013

Čekání

Oba odhadované termíny porodu jsou už za námi a to, čeho jsem se obávala nejvíc, přenášení, se stalo skutečností. Pokud se miminko do čtvrtka neodhodlá, nastupuju do porodnice, zatím jen na podrobnější sledování.

To čekání je hrozný, všechno je už připravené, miminko veliké a přesto si nedá říct. Nenalákala jsem ho ani na zvířátka, která se na něj těší v pokojíčku :-)





 Malovala jsem asi před měsícem, to jsem byla ještě celkem ve formě :)

2 komentáře:

  1. Z náhledů jsem myslela, že to jsou samolepky, a ono je to malované! Smekám, moc povedené.
    A čekání... nezávidím. Já nakukuju každý den, zda se tu už neobjeví fotka miminka. ;-) Tak ještě vydrž. Přeju co nejvíc psychické pohody a miminko ať se rozhoupe samo. Zkus s ním "promluvit", že venku mu bude stejně dobře jako u tebe v bříšku. A kdyby to neklaplo, vyvolání určitě zvládnete taky. (Pamatuju si na sebe, jak jsem si po "prošlém termínu" začala dávat každý den svařák se skořicí, bylo to zrovna před Vánoci, chodili jsme do města na trhy, já s velkým pupkem a kelímkem svařáku v ruce... :-) Celé těhotenství poctivě abstinující, ale na konci jsem se rozšoupla.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se snažila miminko připravovat už dopředu, že když vyleze samo, bude to pro nás lepší, ale asi má svoji hlavu. Vykládám mu, jak se na něj těšíme a jak se tu s náma bude mít dobře, ale nějak to nefunguje :))

      Zkoušela jsem už všechny možné "zaručené" rady včetně svařáku, ale vzhledem k tomu, že furt nic, asi se na to vykašlu. Možná je chyba ve mně, že to moc hrotím, ale vzhledem k tomu, že dítě má prý už skoro 4 kg se zas není co divit.

      Vymazat

Letem světem Londýnem

Dva dny - Buckinghamský palác, Tower Bridge, Temže, Westminster, Sea Life, London Eye, Trafalgar, Hyde Park. ...