úterý 4. března 2014

Na bříšku

Šimon se minulý týden rozhodl postoupit do dalšího levelu. Na bříšku už nevydrží jenom opřený o lokty, ale zvládá se sápat po hračkách a strkat si je do pusy. Taky se začal otáčet proti směru hodinových ručiček, na druhou stranu to musí ještě vypilovat. Dokonce se mu podařilo jednou převrátit se na záda, ale ani on, ani já bohužel nevíme, jak toho docílil.



Aktuálně prcek bojuje s rýmou, já tudíž bojuju s prckem s vysavačem v ruce, no snad bude brzy líp.

3 komentáře:

  1. Líbí se mi to všechno, od Šimonka přes hvězdičkové tepláky a puntíkaté zvířátko (liška?) až po mega puzzle (odkud je, prosím?).
    A ať ty vaše boje brzy pominou!

    Mmch. u nás už se couve, to jde Sáře skvěle. Couve dokud se někde nezasune (pod gauč apod.), dopředu to moc nejde. Ale jak to tady tak leští, včera jsem je se Šimonem přistihla, jak mají oba pod břichem rozložený kapesník a "vytírají" podlahu. Šimon si vzpomněl na pejska a kočičku... Vtipný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mega puzzle je super, máme ho odtud: http://www.babykoutek.cz/obchod/. Možná ještě přiobjednám, až se Šímovi zvětší manévrovací prostor. A liška je fakt liška (od Šapitó), jsi dobrá, že jsi to poznala, já mám občas v těch plyšových aj. stylizovaných zvířátkách hokej :)

      Sára je teda šikulka! Za chvíli bude dělat Šimonovi parťačku ;) A Šimon jako vždy skvělej, je to kreativní chlapík :))

      Vymazat
  2. Teplacky jsou supeeer.sapito jsme taky meli.maji hezke veci.

    OdpovědětVymazat

Letem světem Londýnem

Dva dny - Buckinghamský palác, Tower Bridge, Temže, Westminster, Sea Life, London Eye, Trafalgar, Hyde Park. ...