čtvrtek 1. října 2015

Pastelkou

Pastelkou proti stresu je podtitul omalovánek, kterým jsem teď propadla. Tajná zahrada je "kniha" plná rostlin, stromů a malých živočichů, které si můžu vybarvit výhradně dle své fantazie. Některé stránky lze domalovat podle instrukcí. Zatím vybarvuju s pastelkami Maped 24 ks a už si brousím zuby na akvarelové pastelky ve 48 odstínech. Tak barvičkám zdar!


První obrázek, do kterého jsem se pustila




Na svoji první dvojstranu se teprve chystám
stejně jako na opravdu hodně detailní ornamenty.

4 komentáře:

  1. Máš to krásný, obdivuju tu trpělivost. Akvarelové pastelky mě lákají už dlouho, i když je vlastně na nic nepotřebuju. :-)) Tak pak ukaž, jak to s nimi jde. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak že bych ty akvarelky nějak zvlášť potřebovala, to taky ne :)) Asi o ně napíšu Ježíškovi, tak na referenci si chvilku počkáš.

      Vymazat
  2. Knížku jsem v léťě dostala jako dárek. Moc času jsem u ní zatím nestrávila, ale je to opravdu chytlavá věc ;) Beru obrázky pěkně od začátku. Máš to moc pěkně vybarvené, téhle dokonalosti já nedosahuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si ji přála k narozeninám. A zjistila jsem, že takových omalovánek pro dospělé teď existuje docela dost, už pokukuju po dalších, ale nejprve musím dodělat Tajnou zahradu :)

      Obdivuju, že postupuješ takhle systematicky, já musím mít na ten který zrovna dělám náladu.

      Vymazat

Letem světem Londýnem

Dva dny - Buckinghamský palác, Tower Bridge, Temže, Westminster, Sea Life, London Eye, Trafalgar, Hyde Park. ...